Dispositivos e acessórios
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
Preparação 20min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
Tahini Yogurt
-
silken tofu, any type cut into pieces170 g
-
plain yogurt170 g
-
tahini45 g
-
honey1 tsp
-
vinegar1 tsp
-
salt½ tsp
-
garlic powder¼ tsp
-
black pepper, ground⅛ tsp
Miso Mushrooms
-
water30 g
-
shiitake mushroom, fresh thinly sliced395 g
-
butter, salted30 g
-
2 tsp sherry wine, drymirin2 tsp
-
soy sauce1 tsp
-
sweet soy sauce (Kecap Manis) (see Tip)1 tsp
-
red miso paste (or akamiso)1 tbsp
-
white pepper, ground to season1 pinch
-
sourdough bread4 slices
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1523.4 mg
Proteína
24.8 g
Energia
2516.2 kJ /
601.4 kcal
Gordura
18.8 g
Fibra
7.2 g
Gordura saturada
6.5 g
Hidratos de carbono
86.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gut Health
9 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Prawn Salad with Spiralized Carrots and Cucumbers with Sambal Balado
20min
Spicy Prawn Salad with Spiralized Carrots and Cucumbers
Nenhuma avaliação
Spiralized Roasted Root Vegetables
1h 20min
Crackers from Kale Juice Pulp
45min
Steel Cut Oats
35min
Kimchi Tofu Soup
35min
Yellow curry with mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45min
Maple Miso Vinaigrette
5min
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min