Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad

Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad

4.9 13 avaliações
Preparação 35min
Total 7h 20min
4 portions

Ingredientes

Piri Piri Sauce
  • garlic cloves
    3
  • chillies, type Fresno, fresh stems removed, halved
    4
  • 'chile de árbol' chillies, dried to taste
    2 - 4
  • ground smoked paprika
    ½ tsp
  • salt, coarse
    1 tsp
  • oregano, dried
    ½ tsp
  • extra virgin olive oil
    100 g
  • red wine vinegar
    45 g
  • whole chicken spatchcocked (see Tip)
    1500 - 1600 g
Vegetable Salad and Grilling
  • mixed vegetables (e.g. broccoli, carrots, red bell pepper), in pieces (3 cm/2 in.)
    450 g
  • mayonnaise
    100 g
  • salt (opcional) to taste
    ¼ tsp
  • black pepper, ground
    ¼ tsp
  • Dijon mustard
    1 ½ tbsp

Nutrição por 1 portion

Energia 876 kcal / 3665 kJ
Proteína 65 g
Gordura 63 g
Hidratos de carbono 11 g
Fibra 4 g
Gordura saturada 13 g
Sódio 904 mg

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