Dispositivos e acessórios
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
Preparação 35min
Total 7h 20min
4 portions
Ingredientes
Piri Piri Sauce
-
garlic cloves3
-
chillies, type Fresno, fresh stems removed, halved4
-
'chile de árbol' chillies, dried to taste2 - 4
-
ground smoked paprika½ tsp
-
salt, coarse1 tsp
-
oregano, dried½ tsp
-
extra virgin olive oil100 g
-
red wine vinegar45 g
-
whole chicken spatchcocked (see Tip)1500 - 1600 g
Vegetable Salad and Grilling
-
mixed vegetables (e.g. broccoli, carrots, red bell pepper), in pieces (3 cm/2 in.)450 g
-
mayonnaise100 g
-
salt (opcional) to taste¼ tsp
-
black pepper, ground¼ tsp
-
Dijon mustard1 ½ tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
904 mg
Proteína
65 g
Energia
3665 kJ /
876 kcal
Gordura
63 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
13 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Smart Grilling with Thermomix® and MEATER® (Metric)
10 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Baked Pork Loin with Rice
1h 20min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Honey BBQ Chicken
1h 25min
Oven Mushroom and Beef Burger
1h
Red Rice
55min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1h
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Polvo à Lagareiro (Portuguese Baked Octopus with Potatoes)
1h 30min
Lasagna Bolognese
3h
Nasi Arab (Arabian Rice)
45min