Dispositivos e acessórios
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
Preparação 35min
Total 7h 20min
4 portions
Ingredientes
Piri Piri Sauce
-
garlic cloves3
-
chillies, type Fresno, fresh stems removed, halved4
-
'chile de árbol' chillies, dried to taste2 - 4
-
ground smoked paprika½ tsp
-
salt, coarse1 tsp
-
oregano, dried½ tsp
-
extra virgin olive oil100 g
-
red wine vinegar45 g
-
whole chicken spatchcocked (see Tip)1500 - 1600 g
Vegetable Salad and Grilling
-
mixed vegetables (e.g. broccoli, carrots, red bell pepper), in pieces (3 cm/2 in.)450 g
-
mayonnaise100 g
-
salt (opcional) to taste¼ tsp
-
black pepper, ground¼ tsp
-
Dijon mustard1 ½ tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
904 mg
Proteína
65 g
Energia
3665 kJ /
876 kcal
Gordura
63 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
13 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Smart Grilling with Thermomix® and MEATER® (Metric)
10 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Rose and Hibiscus Latte
10min
Whole Orange Bundt Cake
1h 25min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4h
North Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3h 25min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10h 30min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Potato, Pea and Onion Samosa
1h 35min
Prawn Biryani
1h 15min
Biryani-style rice
1h 5min
Gold Pineapple Te Fiti
10min
Hamburger Buns with Stout Beer
3h