Dispositivos e acessórios
Potato Cup Frittata
Preparação 10min
Total 1h
12 pieces
Ingredientes
-
cheddar cheese cut in cubes (3 cm x 3 cm)100 g
-
Russet potatoes peeled, cut in quarters700 g
-
cooking oil for greasing4 tbsp
-
all purpose flour1 tbsp
-
salt1 tsp
-
white pepper powder1 tsp
-
capsicums deseeded, diced (0.5cm x 0.5cm)60 g
-
onions diced (0.5cm x 0.5cm)60 g
-
streaky bacon, cured, cut in small pieces (0.5 cm x 0.5 cm)smoked turkey breast60 g
-
eggs5
-
salt1 pinch
-
white pepper powder1 pinch
-
cream60 g
-
milk50 g
-
sugar1 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
338 mg
Proteína
8 g
Energia
832 kJ /
199 kcal
Gordura
13 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM6)
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Chicken Caprese pasta salad
25min
Steamed orange and pomegranate sponge
1h 35min
Edna's Lemon Curd Teacake
40min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 10min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1h 10min
Homemade toasted muesli
30min
Steamed Siew Mai
5h
Spinach and leek frittata
40min
High Protein Egg Bake
20min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55min
Fast and Super Easy Noodles
15min