Dispositivos e acessórios
Mulligatawny Soup
Preparação 5min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
olive oil30 g
-
onions quartered150 g
-
carrots cut in pieces150 g
-
sweet potatoes cut in pieces150 g
-
dessert apples diced (1 cm)210 g
-
curry powder2 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
paprika½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
tomato purée15 g
-
100 g long grain ricered split lentils100 g
-
liquid vegetable stock900 g
-
fine sea salt or to taste2 pinches
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
sour cream for serving
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
5.6 g
Energia
755 kJ /
180 kcal
Gordura
6.4 g
Hidratos de carbono
25.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The British Isles on a Plate
88 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Curried Sweet Potato Soup
30min
Creamy White Beans and Leeks
20min
Carrot and Coriander Soup
25min
Cape Malay Vegetable Curry
35min
Spiced Moroccan Lentil Soup
40min
Curried Rhubarb and Lentil Soup
1h 20min
Curried Parsnip Soup
30min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35min
Tuscan Bean Soup
50min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min