![Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/47EA5E07-7EEE-49F7-A4F2-D27E01E3007C/Derivates/D86768A4-6ED3-412E-8937-FC2EC766C7BF.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 40 g onion, cut in pieces
- 100 g chorizo, cubed (approx. 0.5 cm - 1 cm)
- 30 g extra virgin olive oil
- 800 g water, boiling
-
1 ½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou 1 ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 250 g pumpkin flesh, cut in pieces (2 cm)
- 300 g pearl barley, rinsed
- 100 g dry white wine
- 2 pinches fine sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2171 kJ / 519 kcal
- Proteína
- 18.8 g
- Hidratos de carbono
- 62.1 g
- Gordura
- 21.7 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 Min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min
Mushroom Risotto
30 Min
Pumpkin Risotto with Bacon
50 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 Std.
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Mushroom and Spinach Risotto
55 Min
Chickpea and Ham Balls
35 Min
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30 Min
Courgette and Feta Risotto
30 Min
One-pot Moussaka
30 Min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 Min