Dispositivos e acessórios
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
Preparação 10min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
fresh mint leaves only5 sprigs
-
garlic clove1
-
red onions quartered80 g
-
olive oil20 g
-
lamb meat for stewing, boneless cut in pieces (2 cm)400 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
new potatoes cut in pieces (1 cm)200 g
-
fresh green peas160 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water100 g
-
bay leaf1
-
cauliflower florets (2-3 cm)300 g
-
carrots sliced (5 mm)200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
487.1 mg
Proteína
23.3 g
Energia
1892.8 kJ /
452.4 kcal
Gordura
27.3 g
Fibra
8.6 g
Gordura saturada
10.2 g
Hidratos de carbono
30.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Celebrate Spring
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Spring Chicken Casserole
1h 30min
Beef-Ragout with Macaroni
30min
Basque Chicken
1h 10min
Lamb and Green Bean Casserole
1h 10min
Beef Stroganoff
1h
Cottage Pie
1h 10min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Chicken and Vegetable Soup
1h 30min
Quick Thai Chicken Curry
40min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15min
Beef Bourguignon
1h 30min
Beef in Stout
1h 40min