Dispositivos e acessórios
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
Preparação 10min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
fresh mint leaves only5 sprigs
-
garlic clove1
-
red onions quartered80 g
-
olive oil20 g
-
lamb meat for stewing, boneless cut in pieces (2 cm)400 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
new potatoes cut in pieces (1 cm)200 g
-
fresh green peas160 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water100 g
-
bay leaf1
-
cauliflower florets (2-3 cm)300 g
-
carrots sliced (5 mm)200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
487.1 mg
Proteína
23.3 g
Energia
1892.8 kJ /
452.4 kcal
Gordura
27.3 g
Fibra
8.6 g
Gordura saturada
10.2 g
Hidratos de carbono
30.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Celebrate Spring
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Spring Chicken Casserole
1h 30min
Beef-Ragout with Macaroni
30min
Beef and Ale Stew
2h 20min
Beef Stroganoff
1h
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Cottage Pie
1h 10min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Chicken and Root Vegetable Stew
1h
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45min
Chicken Cacciatore
50min
Chicken Curry with Spinach
1h 5min