Dispositivos e acessórios
Moroccan Lamb with Couscous
Preparação 35min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
Tomato Sauce
-
onions quartered120 g
-
leek white part only, cut in pieces (2-3 cm)50 g
-
olive oil40 g
-
garlic cloves4
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme1 sprig
-
harissa paste2 - 3 tsp
Lamb and Couscous
-
water400 g
-
400 g tinned chickpeas, drainedcooked chickpeas200 g
-
100 g swede, cut in cubes (1 cm)turnip cut in cubes (1 cm)100 g
-
boneless lamb leg diced600 g
-
olive oil10 g
-
couscous300 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
water boiling600 g
-
sultanas150 g
-
carrots cut in slices (2 mm)200 g
-
courgettes cut in slices (2 mm)200 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
29.9 g
Energia
2324 kJ /
556 kcal
Gordura
23.3 g
Hidratos de carbono
56.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
All-in-one Meals
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Beef-Ragout with Macaroni
30min
Chicken Provencale
1h
Chicken and Vegetable Soup
1h 30min
Circassian Chicken
2h
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40min
Lentil Curry Stew with Chicken
8h 35min
Basque Chicken
1h 10min
Caribbean Stew and Steamed Rice
9h 15min
Chicken and Mushroom Balti
50min
Lamb Spezzatino
1h 45min
Quick Lamb Dhansak
50min
Thai Burger
35min