Dispositivos e acessórios
Quick Lamb Dhansak
Preparação 10min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
fresh mint leaves (approx. 5 g)1 bunch
-
coriander leaf (approx. 5 g)1 bunch
-
lamb meat diced (2-3 cm)500 g
-
garam masala2 Tbsp
-
vegetable oil plus extra for frying30 g
-
onions quartered150 g
-
garlic cloves2
-
butternut squash diced (2-3 cm)200 g
-
red split lentils rinsed150 g
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water hot500 g
-
rogan josh curry paste (or other indian curry paste)20 g
-
tamarind paste15 g
-
caster sugar25 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
lemon juice30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
36.9 g
Energia
2096 kJ /
501 kcal
Gordura
20.8 g
Hidratos de carbono
41.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Indian Feast
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Sri Lankan Red Beef Curry
1h 35min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50min
Keralan Fish Curry
30min
Chicken and Mushroom Balti
50min
Quick Lamb Dhansak
50min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15min
Chicken Jalfrezi
1h
Chicken Saag
50min
Lamb Rogan Josh
1h 45min
Prawn Bhuna
30min
Lamb Keema with Peas
1h
Cape Malay Chicken Curry
1h