Dispositivos e acessórios
White chocolate and pistachio madeleines
Preparação 35min
Total 4h 35min
24 portions
Ingredientes
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
unsalted butter120 g
-
eggs2
-
caster sugar120 g
-
vanilla bean extract1 tsp
-
lemon zest only, no white pith1
-
milk30 g
-
oil10 g
-
plain flour or gluten free flour120 g
-
baking powder or gluten free baking powder1 ½ tsp
-
sea salt1 pinch
-
white chocolate broken into pieces180 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
41.4 mg
Proteína
2 g
Energia
573.5 kJ /
137.1 kcal
Gordura
8.3 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
4.3 g
Hidratos de carbono
14.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Madeleines
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Caramel Honeycomb Cake
2h 30min
Hojicha Canelé
1h 20min
Maple pecan ice cream
26h 30min
Milk chocolate bars
6h 10min
Berry and yoghurt icy poles (12 months+)
24h 10min
Candied Coffee Pistachio Nuts
1h
Spelt pastry
50min
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28h
Baklava Cheesecake
3h 30min
Mango Sticky Rice
5h
Steamed mocha scrolls XXL
50min
Pistachio cream
15min