Dispositivos e acessórios
Brioche buns baked in a cast iron pot
Preparação 15min
Total 2h
10 portions
Ingredientes
-
water150 g
-
milk80 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
white sugar20 g
-
baker's flour plus extra to dust450 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
salted butter softened80 g
-
egg1
-
oil to grease
-
egg yolk lightly beaten1
-
sesame seeds to sprinkle (optional)1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
410.9 mg
Proteína
7 g
Energia
1060.4 kJ /
252.5 kcal
Gordura
9 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
4.9 g
Hidratos de carbono
35 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Baking bread in cast iron
6 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Dubai Chocolate Bar
2 h 20 min
Citrus dust
4 h 10 min
Cinnamon buns
3 h 5 min
Sable choux with lime ganache
26 h
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4 h 30 min
Brioche burger buns
2 h 10 min
Seafood bisque
1 h 10 min
Waffle cones
35 min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 h 25 min
Lamington swiss roll
25 h 40 min
Pull-Apart Dinner Rolls
2 h 15 min
Fruit Tart
2 h 40 min