Dispositivos e acessórios
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
Preparação 10min
Total 49h 5min
12 portions
Ingredientes
-
milk400 g
-
salted butter plus extra melted to brush40 g
-
orange peel no white pith2 pieces
-
vanilla pod seeds scraped1
-
caster sugar180 g
-
plain flour80 g
-
egg1
-
egg yolks2
-
orange juice30 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
45.4 mg
Proteína
2.7 g
Energia
597.4 kJ /
142.8 kcal
Gordura
4.9 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
2.8 g
Hidratos de carbono
22.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Steamed orange and pomegranate sponge
1h 35min
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Nenhuma avaliação
Burnt orange marmalade
14h 20min
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
10min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30min
Brioche hot cross buns
2h 30min
Edna's lemon curd teacake
40min
Piccalilli
720h 35min
Lemon curd
20min
High protein natural yoghurt (Diabetes, TM6)
34h 20min
KL Hokkien Noodles
35min
Melting moments with passionfruit cream
45min