Dispositivos e acessórios
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
Preparação 50min
Total 1h
10 portions
Ingredientes
Sriracha® and sesame mayonnaise
-
sesame oil30 g
-
vegetable oil175 g
-
egg yolk1
-
Dijon mustard1 tsp
-
Sriracha sauce30 g
-
white vinegar20 g
-
sea salt1 pinch
Prawn toasts
-
panko breadcrumbs30 g
-
black sesame seeds20 g
-
white sesame seeds20 g
-
sea salt to taste⅛ tsp
-
garlic clove1
-
piece fresh ginger peeled and cut into slices1 ½ cm
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
fresh coriander leaves only1 sprig
-
raw king prawns peeled and deveined250 g
-
egg white1
-
white sugar½ tsp
-
sesame oil½ tsp
-
soy sauce½ tsp
-
white bread (thick slices)5 slices
-
egg1
-
oil for deep frying (enough for 10-12 cm deep - see Tips)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
314.5 mg
Proteína
9.3 g
Energia
1304.7 kJ /
310.7 kcal
Gordura
26.6 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
3.3 g
Hidratos de carbono
9.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Matt Sinclair
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Goan prawn curry
25min
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1h 20min
Chocolate fondants
30min
Fresh pasta dough
1h
Wonton soup (pork)
45min
Thai green curry paste
10min
Wonton wrappers
55min
Satay sauce
15min
Prawn wontons
2h
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25h 40min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h
Lamb saag
1h 30min