
Dispositivos e acessórios
Pastasalat med ærter, rucola, pinjekerner og frugt-muffins
Preparação 50min
Total 1h
4 portioner
Ingredientes
-
smør til smøring
Frugtmuffins
-
æble skrællet, delt i kvarte200 g
-
vand40 g
-
moden banan i stykker (ca. 2 bananer)200 g
-
fuldkornsmel100 g
-
hvedemel200 g
-
farin35 g
-
bagepulver2 tsk
-
natron2 tsk
-
havregryn100 g
-
yoghurt naturel60 g
-
æg2
-
kanel, stødt½ tsk
-
hindbær frisk eller frossen80 g
Pasta, ærter og toppings
-
vand1200 g
-
grøntsagsbouillon1 tsk med top
-
pinjekerne20 g
-
farfalle pasta350 g
-
olivenolie5 g
-
ærter frisk eller frossen250 g
-
parmesanost100 g
Dressing
-
løg50 g
-
fed hvidløg1
-
eddike50 g
-
olivenolie plus 1 tsk ekstra til dryp30 g
-
salt1 tsk
-
sort peber, stødt½ - ¾ tsk
-
honning10 g
Samling
-
rucola100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1809 mg
Proteína
41 g
Energia
4786 kJ /
1144 kcal
Gordura
27 g
Fibra
16 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
185 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Fyldige salater
6 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Nenhuma avaliação
30min
Nenhuma avaliação
30min
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação