Dispositivos e acessórios
Cannellini bønne salat
Preparação 5min
Total 10min
4 portioner
Ingredientes
-
cherrytomat halveret300 g
-
rucola150 g
-
avokado i tern (1-2 cm)2
-
rød peberfrugt i tern (1-2 cm)1
-
rødløg halveret100 g
-
persille, frisk
-
olivenolie60 g
-
rødvinseddike50 g
-
salt1 tsk
-
sort peber, friskkværnet½ tsk
-
pinjekerner, ristede20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
699 mg
Proteína
14 g
Energia
2116 kJ /
506 kcal
Gordura
34 g
Fibra
18 g
Gordura saturada
5 g
Hidratos de carbono
42 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fyldige salater
6 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Blomkåls tikka masala
30min
Gulerods- og sellerisuppe
45min
Svampebolognese med courgette-nudler
Nenhuma avaliação
Græskartærte
Nenhuma avaliação
Tortilla med courgette og falafler
25h 30min
Valnøddefrikadeller med salsa og majs
Nenhuma avaliação
Spicy aubergine med bulgur
Nenhuma avaliação
Grøntsagskarry med blomkålcouscous
Nenhuma avaliação
Linse- og kikærteburger med tahindressing
Nenhuma avaliação
Vegetarlasagne
Nenhuma avaliação
Bagt mac and cheese med grøntsager
Nenhuma avaliação
Galette med ost og tofudressing
Nenhuma avaliação