
Dispositivos e acessórios
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
Preparação 5min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
Marinated chicken
-
boneless chicken thighs cut in cubes (2 cm)150 g
-
light soy sauce1 tsp
-
sesame oil1 tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
Stir fry udon
-
garlic cloves2
-
shallots20 g
-
olive oil30 g
-
bak choy washed, stem and leaves separated200 g
-
white shimeiji mushrooms washed and separate150 g
-
dark soy sauce30 g
-
light soy sauce10 g
-
oyster sauce10 g
-
sesame oil1 tsp
-
water50 g
-
white pepper powder½ tsp
-
udon noodles soaked in hot water for 1 minute, rinsed400 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Energia
332 kcal /
1387 kJ
Proteína
13 g
Gordura
17 g
Hidratos de carbono
33 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
3 g
Sódio
808 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Easy Asian Home Cooking
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30min
Chicken and Chinese sausage rice
50min
Braised Rice Wine Fish
20min
Ginger Pork
25min
Philly Cheesesteak
50min
Fast and Super Easy Noodles
15min
Stir Fried French Beans
15min
Braised Potatoes With Mince Meat
30min
Miso Carbonara Udon
25min
Tomato-egg drop soup
20min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Sticky pork belly with jasmine rice
1h