Dispositivos e acessórios
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
Preparação 5min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
Marinated chicken
-
boneless chicken thighs cut in cubes (2 cm)150 g
-
light soy sauce1 tsp
-
sesame oil1 tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
Stir fry udon
-
garlic cloves2
-
shallots20 g
-
olive oil30 g
-
bak choy washed, stem and leaves separated200 g
-
white shimeiji mushrooms washed and separate150 g
-
dark soy sauce30 g
-
light soy sauce10 g
-
oyster sauce10 g
-
sesame oil1 tsp
-
water50 g
-
white pepper powder½ tsp
-
udon noodles soaked in hot water for 1 minute, rinsed400 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
808 mg
Proteína
13 g
Energia
1387 kJ /
332 kcal
Gordura
17 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
33 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Easy Asian Home Cooking
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Roti John
30min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Chicken Macaroni Soup
30min
Braised Potatoes With Mince Meat
30min
Creamy miso mushroom udon
45min
Chicken and Chinese sausage rice
50min
Traditional Fried Rice
20min
Ginger Pork
25min
Fast and Super Easy Noodles
15min
Dried Chilli Chicken with Potato
30min
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30min