Dispositivos e acessórios
Yoghurt cheese
Preparação 15min
Total 24h 40min
21 pieces
Ingredientes
Yoghurt cheese
-
natural yoghurt (see Tips)1000 g
-
water200 g
-
sea salt plus an extra ½ tsp1 tbsp
Cheese coatings
-
walnuts50 g
-
sea salt to season
-
extra virgin olive oil plus extra to roll and drizzle1 tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
-
pure maple syrup20 g
-
fresh chives thinly sliced20 g
-
red pepper flakes or dried chilli flakes3 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
336.3 mg
Proteína
2.1 g
Energia
210.7 kJ /
50.4 kcal
Gordura
3.4 g
Fibra
0.3 g
Gordura saturada
1.2 g
Hidratos de carbono
3.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Peanut Butter
Nenhuma avaliação
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min
Wakame Butter
5min
Spiced white chocolate and macadamia skillet brownie
50min
Homemade toasted muesli
30min
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5min
Romany creams
1h 15min
Spiced Vegan Pumpkin Cauliflower Soup
30min
Pumpkin Risotto
45min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Risotto pomodori with burrata
30min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1h