Dispositivos e acessórios
Yoghurt cheese
Preparação 15min
Total 24h 40min
21 pieces
Ingredientes
Yoghurt cheese
-
natural yoghurt (see Tips)1000 g
-
water200 g
-
sea salt plus an extra ½ tsp1 tbsp
Cheese coatings
-
walnuts50 g
-
sea salt to season
-
extra virgin olive oil plus extra to roll and drizzle1 tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
-
pure maple syrup20 g
-
fresh chives thinly sliced20 g
-
red pepper flakes or dried chilli flakes3 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
336.3 mg
Proteína
2.1 g
Energia
210.7 kJ /
50.4 kcal
Gordura
3.4 g
Fibra
0.3 g
Gordura saturada
1.2 g
Hidratos de carbono
3.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Red velvet cake
2h 20min
Versatile smooth soup
45min
Octopus with gnocchi, capsicum and green mojo sauce
1h 50min
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Nenhuma avaliação
Spiralized spicy pickled carrots
Nenhuma avaliação
Hearty minestrone with herb gremolata
40min
The Ultimate Guinness Pot Roast
3h 25min
Zhoug (Diabetes)
10min
Caramelised red onion chutney
24h
Burnt orange marmalade
14h 20min
Melting moments with passionfruit cream
45min
Traditional minestrone
45min