Dispositivos e acessórios
Muhamara dip
Preparação 15min
Total 30min
11 portions
Ingredientes
-
red capsicum (approx. 2 large)350 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling100 g
-
bread torn in pieces40 g
-
garlic cloves2 - 4
-
walnuts80 g
-
pomegranate molasses40 g
-
lemon juice to taste1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
paprika½ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
dried chilli flakes (optional - see Tips)1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
fresh parsley or mint leaves, for garnishing (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
158.6 mg
Proteína
2.6 g
Energia
733.8 kJ /
174.7 kcal
Gordura
15.8 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
1.9 g
Hidratos de carbono
5.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Panforte
1h 30min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
20min
Radish, Carrot and Coriander Salad (TM5)
Nenhuma avaliação
Tahini dip (tarator)
5min
Muhamara dip
5min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Spiced lamb flatbread
1h 50min
Gwinganna mushroom pâté
20min
Romesco dip
10min
Red Pepper Dip (Muhammara)
30min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7h 30min
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
1h 10min