Dispositivos e acessórios
Muhamara dip
Preparação 15min
Total 30min
11 portions
Ingredientes
-
red capsicum (approx. 2 large)350 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling100 g
-
bread torn in pieces40 g
-
garlic cloves2 - 4
-
walnuts80 g
-
pomegranate molasses40 g
-
lemon juice to taste1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
paprika½ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
dried chilli flakes (optional - see Tips)1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
fresh parsley or mint leaves, for garnishing (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
158.6 mg
Proteína
2.6 g
Energia
733.8 kJ /
174.7 kcal
Gordura
15.8 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
1.9 g
Hidratos de carbono
5.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Falafel
25h 30min
Warm bulgur salad with orange dressing
40min
White bean purée and anchovy on crostini
45min
Baba Ganoush
1h
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2h 20min
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2h 45min
Tahini dip (tarator)
5min
Muhamara dip
5min
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
1h 10min
Red Pepper Dip (Muhammara)
30min
Baba Ganoush
1h
Traditional hommus
25h 5min