Dispositivos e acessórios
Muhamara dip
Preparação 15min
Total 30min
11 portions
Ingredientes
-
red capsicum (approx. 2 large)350 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling100 g
-
bread torn in pieces40 g
-
garlic cloves2 - 4
-
walnuts80 g
-
pomegranate molasses40 g
-
lemon juice to taste1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
paprika½ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
dried chilli flakes (optional - see Tips)1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
fresh parsley or mint leaves, for garnishing (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
158.6 mg
Proteína
2.6 g
Energia
733.8 kJ /
174.7 kcal
Gordura
15.8 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
1.9 g
Hidratos de carbono
5.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Tuna dip
15min
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
1h 10min
Baba Ganoush
1h
Baba Ganoush
1h
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1h
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Milk pudding (mouhallabieh)
15min
Muhamara dip
5min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Spinach Fatayers
2h
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50h 15min
Red Pepper Dip (Muhammara)
30min