Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 800 g ripe tomatoes, room temperature and cut into halves
- 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces
- 50 g salted butter, cut into pieces
- 50 g balsamic vinegar
- 100 g bourbon (see Tips)
- 60 g pitted dates
- 80 g dark brown sugar
- 40 g Worcestershire sauce (see Tips)
- 6 - 8 drops Tabasco® sauce, to taste
- 1 tsp ground paprika (see Tips)
- 1 ½ tsp mustard powder
- 1 tsp ground roasted wattleseed (optional - see Tips)
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- Nutrição
- por 1 Complete recipe
- Energia
- 5073.5 kJ / 1207.9 kcal
- Proteína
- 20.1 g
- Hidratos de carbono
- 171.7 g
- Gordura
- 44.6 g
- Gordura saturada
- 27.2 g
- Fibra
- 29.3 g
- Sódio
- 3213.9 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Tartare sauce
10 min
Tomato ketchup
1u. 10min
Mayonnaise
5 min
Barbecued pork ribs
26h 15min
Aioli
10 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15 min
Traditional cocktail sauce
5 min
Lemon pepper seasoning
1 Std. 35 Min
Gluten free barbecue sauce
50 min
Traditional Worcestershire sauce
35 min
Honey, soy and mustard marinade
5 min
Café de Paris butter
25 min