Dispositivos e acessórios
Vegan butter
Preparação 5min
Total 8h 5min
400 g
Ingredientes
Soaking
-
raw cashews60 g
-
sea salt¼ tsp
-
filtered water to soak
-
lecithin granules (see Tips)3 tsp
-
boiling water2 tbsp
Butter
-
coconut oil (see Tips)100 g
-
apple cider vinegar½ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
filtered water140 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
ground turmeric1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 400 g
Sódio
953.1 mg
Proteína
10.9 g
Energia
7098 kJ /
1696.5 kcal
Gordura
182.8 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
99.9 g
Hidratos de carbono
19.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Peanut butter and cookie ice cream
13h 15min
Vegan hollandaise
10min
Creamy coconut yoghurt
18h
Kimchi queso dip
3h 15min
Vegan mayonnaise
15min
Cashew pouring cream
35min
Vanilla cashew yoghurt
24h 15min
Stretchy melty cheese
20min
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Plant-based parmesan
5min
Berry chia jam
3h 15min
Vegan tiramisu
3h 20min