Dispositivos e acessórios
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
Preparação 10min
Total 4h 25min
6 portions
Ingredientes
Pimm's Jelly
-
caster sugar150 g
-
water350 g
-
fresh root ginger grated25 g
-
lemon 20 g juice and thin peelings of skin1
-
Pimm's100 g
-
gin50 g
-
gelatine leaves or enough to set 600 g liquid7 ½
-
fresh strawberries hulled and thinly sliced200 g
-
fresh mint leaves only, sliced in fine strips1 bunch
Cucumber Sorbet
-
granulated sugar40 g
-
cucumber seeds removed, cut in pieces (5 cm)225 g
-
ice cubes225 g
-
lemon juice10 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
2.8 g
Energia
667 kJ /
159 kcal
Gordura
0.1 g
Hidratos de carbono
36.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Brandy Butter
10min
Assorted Chocolate Truffles
2h 50min
Roasted Red Pepper Shots
30min
Caramel Parfait
7h
Pears in Spiced Red Wine
3h 20min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10min
Rhubarb Fool
1h 10min
Lemon Posset
2h 40min
Duck and Pork Terrine
52h
Mojito
5min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25min
Chocolate Soufflé with Orange
45min