Dispositivos e acessórios
Honey Parmesan Parsnips
Preparação 20min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
fresh rosemary leaves only4 sprigs
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
polenta100 g
-
olive oil3 Tbsp
-
unsalted butter diced30 g
-
water500 g
-
parsnips peeled, quartered lengthways800 g
-
garlic cloves4
-
runny honey100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
313 mg
Proteína
9 g
Energia
1390 kJ /
333 kcal
Gordura
17 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
33 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
A Very Thermomix® Christmas
63 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2h 45min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1h
Apricot and Nut Stuffing
45min
Curried Parsnip Soup
30min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1h 55min
Marmalade-glazed Ham
1h 50min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min
Spiced Red Cabbage
1h 10min
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
1h 20min
Carrot and Swede Mash
20min
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
20min