
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Slaw
- 1 jalapeño chili stem removed
- ¼ bunch cilantro leaves and tender stems
- 12 oz cabbage cored, cut into wedges
- 2 oz mayonnaise
- 1 oz lime juice
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
Fish
- 4 oz panko
- 3 oz cornstarch
- 1 tsp salt divided, plus extra to season, to taste
- ½ tsp ground black pepper plus extra to season, to taste
- 2 oz unsalted butter cut into pieces
- 2 oz mayonnaise
- 2 tsp yellow mustard
- 1 tsp garlic powder
- 1 tsp onion powder
- 1 tsp dried Mexican oregano
- ½ tsp ground cumin
- 24 oz cod fish fillet cut into pieces (1 in. x 3 in. strips)
-
12
corn tortillas warmed (see Tip)
ou 12 flour tortillas warmed (see Tip) - Mexican crema (see Variation)
- 2 limes cut into wedges
- Nutrição
- por 1 pieces
- Energia
- 276 kcal / 1154.8 kJ
- Proteína
- 13.7 g
- Gordura
- 13.2 g
- Hidratos de carbono
- 26.9 g
- Fibra
- 3.9 g
- Gordura saturada
- 3.7 g
- Sódio
- 449.9 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Sweet and Sour Cucumber Slices
5min
Tomato Crusted Salmon with Rice
30min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5min
Turkey Taco Bowl
1h
Korean Beef Bowl
1h
Mushroom Fettuccini
40min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40min
Cuban Sandwich
17h
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
1h 15min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40min
Artichoke Alfredo Sauce
45min