Dispositivos e acessórios
Baja-Style Fish Tacos
Preparação 20min
Total 30min
12 pieces
Ingredientes
Slaw
-
jalapeño chili stem removed1
-
cilantro leaves and tender stems¼ bunch
-
cabbage cored, cut into wedges12 oz
-
mayonnaise2 oz
-
lime juice1 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Fish
-
panko4 oz
-
cornstarch3 oz
-
salt divided, plus extra to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season, to taste½ tsp
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
-
mayonnaise2 oz
-
yellow mustard2 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
onion powder1 tsp
-
dried Mexican oregano1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
cod fish fillet cut into pieces (1 in. x 3 in. strips)24 oz
-
12 flour tortillas, warmed (see Tip)corn tortillas warmed (see Tip)12
-
Mexican crema (see Variation)
-
limes cut into wedges2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 pieces
Sódio
449.9 mg
Proteína
13.7 g
Energia
1154.8 kJ /
276 kcal
Gordura
13.2 g
Fibra
3.9 g
Gordura saturada
3.7 g
Hidratos de carbono
26.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Road Trip Across the US
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5min
Fragrant Chicken Curry Second Bowl
1h
Marry Me Chicken
40min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Buddha Bowl with Chicken
1h
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Soy Chicken with Bok Choy
40min
Chicken Shawarma Bowl
1h
Cilantro Lime Sauce
10min
Turkey Taco Bowl
1h