Dispositivos e acessórios
Baja-Style Fish Tacos
Preparação 20min
Total 30min
12 pieces
Ingredientes
Slaw
-
jalapeño chili stem removed1
-
cilantro leaves and tender stems¼ bunch
-
cabbage cored, cut into wedges12 oz
-
mayonnaise2 oz
-
lime juice1 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Fish
-
panko4 oz
-
cornstarch3 oz
-
salt divided, plus extra to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season, to taste½ tsp
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
-
mayonnaise2 oz
-
yellow mustard2 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
onion powder1 tsp
-
dried Mexican oregano1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
cod fish fillet cut into pieces (1 in. x 3 in. strips)24 oz
-
12 flour tortillas, warmed (see Tip)corn tortillas warmed (see Tip)12
-
Mexican crema (see Variation)
-
limes cut into wedges2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 pieces
Sódio
449.9 mg
Proteína
13.7 g
Energia
1154.8 kJ /
276 kcal
Gordura
13.2 g
Fibra
3.9 g
Gordura saturada
3.7 g
Hidratos de carbono
26.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Road Trip Across the US
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1h 10min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Cilantro Lime Sauce
10min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5min
Shrimp Orzo with Peas
30min
Chicken and Peach Flatbreads
35min
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min
Marry Me Chicken
40min
Chicken Salad Sandwich
15min
Turkey Taco Bowl
1h