Dispositivos e acessórios
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
Preparação 10min
Total 30min
10 pieces
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
kale stems removed1 oz
-
lime juice½ oz
-
white vinegar1 tbsp
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried red pepper flakes¼ tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle5 oz
-
red onion cut into pieces (1½ in.)1
-
mixed bell peppers cut into pieces (1½ in.)3
-
sirloin steak cut into pieces (1½ in.)24 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 pieces
Sódio
228 mg
Proteína
22.6 g
Energia
2051.6 kJ /
490.4 kcal
Gordura
26.6 g
Fibra
21.6 g
Gordura saturada
7.3 g
Hidratos de carbono
55.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Simply Quick
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30min
Pineapple Teriyaki Salmon
30min
Mediterranean Chicken
35min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min
Baja-Style Fish Tacos
30min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5min