Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Crumble
- 70 g wholemeal plain flour
- 120 g plain flour
- 100 g light brown sugar
- 100 g unsalted butter, cold and cut into pieces, plus extra for greasing
- 1 tsp baking powder
- 50 g rolled oats
- 50 g flaked almonds
Peach and pear filling
- 1 orange, zest only, no white pith
- 30 g light brown sugar
- 600 g pears, peeled, cored and cut into quarters
- 1 tsp ground cinnamon
- 410 g canned peaches, drained (approx. 245 g after draining)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2117 kJ / 504 kcal
- Proteína
- 7 g
- Hidratos de carbono
- 63.2 g
- Gordura
- 22.6 g
- Gordura saturada
- 11.3 g
- Fibra
- 8 g
- Sódio
- 62.1 mg
Receitas alternativas
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Stone fruit crumble
1 Std. 15 Min
Rhubarb crumble
45 min
Banana bread
1 Std. 50 Min
ANZAC biscuits
40 min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 min
Apple sponge pudding
1 Std. 20 Min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50min
Lemon delicious
1h 5min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1h 5min
Stewed apples with walnut crumble topping
25min
Stewed apples
25min