Pasta z topinamburu

Pasta z topinamburu

3.9 17 avaliações
Preparação 15min
Total 35min
8 porcji

Ingredientes

  • 200 g topinamburu obranego, pokrojonego na kawałki
  • 450 g wody
  • 1 szczypta soli
  • 2 - 3 gałązki kolendry, świeżej tylko liście
  • 1 ząbek czosnku
  • 15 g suszonych pomidorów w oleju, odsączonych, pokrojonych na kawałki
  • 45 g słonecznika łuskanego
  • 5 g soku z cytryny świeżo wyciśniętego
  • 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
  • 10 g oleju z pestek winogron

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porcję

Proteína 2.1 g
Energia 280 kJ / 67 kcal
Gordura 4.1 g
Fibra 0.9 g
Hidratos de carbono 6.6 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...