Dispositivos e acessórios
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, using modes)
Preparação 5min
Total 10min
750 g
Ingredientes
-
jalapeño chillies (approx.250 g), stems removed10
-
white vinegar200 g
-
water200 g
-
garlic clove1
-
fresh bay leaf1
-
sea salt3 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
sugar3 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 750 g
Sódio
5661.7 mg
Proteína
1.8 g
Energia
523.2 kJ /
125.1 kcal
Gordura
0.7 g
Fibra
4.5 g
Gordura saturada
0.2 g
Hidratos de carbono
21.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pickles with Thermomix® Cutter (using modes)
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Burnt orange marmalade
14h 20min
Tomato passata
1h 40min
Mini Jamaican style ginger bundts
25min
Asparagus Sauté
15min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 10min
French vanilla canelé
49h 5min
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1h 45min
Stewed prunes
55min
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
Mashed potatoes for two (peeler)
30min