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Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- water to fill bowl halfway
- 8 oz turnips peeled (see Tip), ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
- 6 oz rainbow carrots large, firm, peeled, ends trimmed. Cut in segments no longer than the pusher
- 8 oz golden beets, raw peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape to fit the blade width
- 8 oz red beets peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape to fit the blade width
- 6 oz sweet potatoes peeled, ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
- 8 oz Yukon gold potatoes peeled, ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
- 3 garlic cloves
- 2 oz shallot halved
- 2 oz unsalted butter in pieces
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tsp fresh thyme leaves only
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 236.9 kcal / 991 kJ
- Proteína
- 3 g
- Gordura
- 14.3 g
- Hidratos de carbono
- 25.4 g
- Fibra
- 5 g
- Gordura saturada
- 2 g
- Sódio
- 386.3 mg
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