Dispositivos e acessórios
Tinga de Pollo
Preparação 10min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
7 oz feta cheese, in piecespanela cheese (Mexican fresh cheese) in pieces7 oz
-
onions quartered10 ½ oz
-
vegetable oil1 oz
-
tomatoes quartered10 oz
-
2 chicken stock cubeshomemade chicken stock paste2 heaping tsp
-
boneless, skinless chicken breast in pieces (1¼ in.-1½ in.)36 oz
-
1 oz brown sugar, in pieces (see Tip)piloncillo in pieces (see Tip)1 oz
-
canned chipotle chilies (in adobo sauce)1 - 3 oz
-
dried bay leaves2
-
18 taco shellsMexican tostadas18
-
sour cream to serve8 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1261 mg
Proteína
52 g
Energia
2766 kJ /
661 kcal
Gordura
33 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
14 g
Hidratos de carbono
39 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Pan de Muerto
4 godz.
Carnitas
50 min
Chicken Enchiladas
40 min
Picadillo (Texas Hash)
40 min
Pollo Pibil
1 godz. 30 min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 min
Pozole Verde
2 godz.
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 min
Pozole Rojo
2 godz. 5 min
Tortilla Soup
25 min