Dispositivos e acessórios
Chicken Enchiladas
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
panela cheese cut into pieces7 oz
-
green tomatillos halved23 oz
-
white onion2 oz
-
garlic clove1
-
canned chipotle chilies in adobo sauce1 oz
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
16 oz chicken tenderloins, cut lengthwisechicken breast fillets, boneless, skinless cut lengthwise16 oz
-
ground black pepper to taste
-
oil to fry
-
corn tortillas12
-
sour cream to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
764.2 mg
Proteína
31.6 g
Energia
2267.7 kJ /
542 kcal
Gordura
6.7 g
Fibra
8 g
Gordura saturada
1.2 g
Hidratos de carbono
92.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Texas Road Trip
19 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
TEX-MEX COOKBOOK
51 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Sticky Sesame Chicken
40min
Tinga de Pollo
40min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1h 20min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Tortilla Soup
25min
Chicken Fajita Soup
50min
Beef Barbacoa
2h
Honey Sriracha Turkey Sliders
45min
Texas BBQ Pulled Pork
1h 30min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min