Dispositivos e acessórios
Salmon with Vegetable Sauce
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
fresh salmon fillet28 oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
ground black pepper plus ¼ tsp3 - 5 pinch
-
fresh parsley, leaves only½ oz
-
leeks halved lengthways, sliced ( ¼ in.)6 oz
-
zucchini sliced (1½ in.)7 oz
-
water2 oz
-
green peas (fresh or frozen)5 oz
-
mascarpone6 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2771.6 mg
Proteína
51.7 g
Energia
2614.4 kJ /
624.9 kcal
Gordura
40.7 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
13 g
Hidratos de carbono
14.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Air-Fry Sensor
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Tinga de Pollo
40min
Nectarine Tart with Frangipane
1h
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1h
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25min
Tuna and Caper Sauce Fusilli
30min
Fish and Zucchini
35min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Eggplant and Lentil Salad
40min