Dispositivos e acessórios
Salmon with Vegetable Sauce
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
fresh salmon fillet28 oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
ground black pepper plus ¼ tsp3 - 5 pinch
-
fresh parsley, leaves only½ oz
-
leeks halved lengthways, sliced ( ¼ in.)6 oz
-
zucchini sliced (1½ in.)7 oz
-
water2 oz
-
green peas (fresh or frozen)5 oz
-
mascarpone6 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2771.6 mg
Proteína
51.7 g
Energia
2614.4 kJ /
624.9 kcal
Gordura
40.7 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
13 g
Hidratos de carbono
14.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Air-Fry Sensor
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Cheesecakes in Jars
2h 30min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Passionfruit Cheesecake (Diabetes)
2h
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35min
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20min
Pesto Pasta Salad
30min
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
45min
Turkey Taco Meat Filling
35min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min