Dispositivos e acessórios
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter)
Preparação 5min
Total 10min
750 g
Ingredientes
-
jalapeño chillies (approx.250 g), stems removed10
-
white vinegar200 g
-
water200 g
-
garlic clove1
-
fresh bay leaf1
-
sea salt3 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
sugar3 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 750 g
Sódio
5661.7 mg
Proteína
1.8 g
Energia
523.2 kJ /
125.1 kcal
Gordura
0.7 g
Fibra
4.5 g
Gordura saturada
0.2 g
Hidratos de carbono
21.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pickles with Thermomix®️ Cutter
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chilli mussels with risoni
35min
Risotto bolognese
45min
Chicken and mushroom rice
45min
Vanilla Yogurt
Nenhuma avaliação
Steamed White Bread
2h
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3h 15min
Aussie damper
45min
Lemon and thyme mocktail
1h
Buffalo Chicken Spring Rolls
1h 30min
Beer batter fish
40min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min