Dispositivos e acessórios
Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze
Preparação 10min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
Bundt
-
unsalted butter cut into pieces110 g
-
gluten free flour to dust
-
eggs2
-
caster sugar140 g
-
grapeseed oil10 g
-
gluten free cornflour100 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
salt1 pinch
-
gluten free baking powder½ tsp
Lemon glaze
-
pure icing sugar75 g
-
lemon juice10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
56.4 mg
Proteína
4 g
Energia
1608.5 kJ /
384.4 kcal
Gordura
18.8 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
10.2 g
Hidratos de carbono
51.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mini cakes
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Red Velvet Cupcakes
1h
Bahulu Gulung (Malay Roll Cake)
1h
Dutch Baby Pancake
20min
Creamy Mango Ice Cream
2h 20min
Persimmon fruity dream
10min
Biscuits aux fruits confits (Candied Fruit Cookies)
1h 20min
Onde Onde Cupcakes
1h 5min
Asturian rice pudding
1h
Blueberry Cake with Cream Cheese Frosting and Lemon Curd
2h 15min
Roasted peach ice-cream
25h 20min
Tropical upside down pineapple cake
1h 10min
Only the best chocolate chip cookies ever
25min