Dispositivos e acessórios
Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze
Preparação 10min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
Bundt
-
unsalted butter cut into pieces110 g
-
gluten free flour to dust
-
eggs2
-
caster sugar140 g
-
grapeseed oil10 g
-
gluten free cornflour100 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
salt1 pinch
-
gluten free baking powder½ tsp
Lemon glaze
-
pure icing sugar75 g
-
lemon juice10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
56.4 mg
Proteína
4 g
Energia
1608.5 kJ /
384.4 kcal
Gordura
18.8 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
10.2 g
Hidratos de carbono
51.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mini cakes
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sausage Stuffed Mushrooms
Nenhuma avaliação
Gluten free chocolate cake with nuts
1h 10min
Plum filled potato dumplings with vanilla sauce
2h 10min
Protein Boosted Acai Smoothie
10min
Apple tart (Thermomix® Cutter)
1h
Gluten-free mini pizzas
2h
Breakfast burritos
45min
Everyday Gluten Free Banana Bread
1h
Avocado & lime soft serve ice-cream
5min
Traditional Kaiser rolls
26h 35min
Macaroons
40min
Quick strawberry dessert
5min