Dispositivos e acessórios
Steak au Poivre
Preparação 20min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
whole black peppercorns1 oz
-
filet mignons (approx. 5 oz ea.)4
-
liquid beef stock2 oz
-
brandy1 ½ oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
unsalted butter diced1 ½ oz
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
sea salt or to taste1 pinch
-
salad to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
217.4 mg
Proteína
69.1 g
Energia
4072.7 kJ /
973.4 kcal
Gordura
71.4 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
30.7 g
Hidratos de carbono
5.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 Std.
Beef Stroganoff
40 Min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 Min
Baked Pork Loin with Rice
1 Std. 20 Min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 Min
Chicago-Style Hot Dogs
35 Min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 Min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 Min
Lamb with Rosemary Potatoes
1 Std.
Berry Mojito Mocktail
Keine Bewertungen
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5 Std. 5 Min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 Std. 20 Min