Dispositivos e acessórios
Vegan Oyster Mushroom Soup
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
yellow onions halved4 oz
-
carrots cut into pieces4 oz
-
3 oz celeriac, cut into piecescelery cut into pieces3 oz
-
parsnips cut into pieces2 oz
-
garlic cloves2
-
oil1 oz
-
water23 oz
-
fresh oyster mushrooms thinly sliced16 - 17 ½ oz
-
dried bay leaves2
-
allspice berries3
-
sweet paprika1 tsp
-
hot paprika½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
dried ground ginger¼ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
salt to taste1 tsp
-
tomato paste½ oz
-
dried marjoram2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
670 mg
Proteína
6 g
Energia
663 kJ /
159 kcal
Gordura
9 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
0.8 g
Hidratos de carbono
19 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35min.
Red Velvet Cake
1hod. 20min.
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Žádné hodnocení
Arroz con leche (Rice Pudding)
3hod.
Peeler Sweet Potato Casserole
1hod. 20min.
Homemade Baking Mix with Shortening
5min.
Sopapilla
1hod. 10min.
Mexican Lasagna
1hod. 20min.
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25min.
Cream Cheese and Pickled Lemon Dip
Žádné hodnocení
Pasta Fagioli Soup
40min.
Ham and Béchamel Croquettes
9hod. 50min.