![Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/18e5e57d-556b-4000-b1f5-ad5cf70d3923/Derivates/7fc9ec12-102e-4a13-90cc-6487647b53c1.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 russet potato (approx. 12 oz)
- 12 oz broccoli stems
- 1 oz extra virgin olive oil, divided
- 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 1 oz Parmesan cheese
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 2 oz celery, in pieces
- 2 oz carrots, in pieces
- 1 garlic clove
-
28
oz onion skin broth, homemade (see Tip)
ou 28 oz vegetable broth - 4 oz crème fraîche
- 2 green onions, thinly sliced
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1305 kJ / 312 kcal
- Proteína
- 8 g
- Hidratos de carbono
- 29 g
- Gordura
- 20 g
- Gordura saturada
- 9 g
- Fibra
- 2 g
- Sódio
- 1237 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 Std.
Creamy Tomato Soup
30 Min
Carrot Ginger Soup
20 Min
Grated Carrot Salad (TM6)
10min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 Min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 Std. 5 Min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 min
Tomato Basil Soup
40 Min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 godz. 10 min
Hungarian Mushroom Soup
35 min
Basic Soup Purée
45 Min
Curried Lentils
5h 15min