Dispositivos e acessórios
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
russet potato (approx. 12 oz)1
-
broccoli stems12 oz
-
extra virgin olive oil divided1 oz
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season, to taste¼ tsp
-
Parmesan cheese1 oz
-
yellow onions in pieces4 oz
-
celery in pieces2 oz
-
carrots in pieces2 oz
-
garlic clove1
-
28 oz vegetable broth, (see Tip)onion skin broth, homemade (see Tip)28 oz
-
crème fraîche4 oz
-
green onions thinly sliced2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1237 mg
Proteína
8 g
Energia
1305 kJ /
312 kcal
Gordura
20 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
9 g
Hidratos de carbono
29 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
No Waste
13 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Refresh and Revitalize
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Curried Lentils
5h 15min
Creamy Pea Soup
40min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Golden Beet Gazpacho
50min
Borscht
25min
Split Pea Soup
1h 25min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
Basic Vegetable Soup
50min
Tomato Basil Soup
40min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Butternut Squash Ravioli Soup
35min