Dispositivos e acessórios
Greek Lentils and Rice
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
dried green lentils4 oz
-
white basmati rice6 oz
-
fresh tomatoes diced (¼ in.), (approx. 2 tomatoes)7 oz
-
carrots cut in pieces (1 in.)4 oz
-
yellow onions quartered9 oz
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil½ oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
dried bay leaf1
-
fresh rosemary1 sprig
-
vegetable stock32 oz
-
water8 oz
-
fresh mixed herbs chopped (e.g. parsley and cilantro)
-
feta cheese crumbled4 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
617.9 mg
Proteína
15.7 g
Energia
1736.4 kJ /
415 kcal
Gordura
10.4 g
Fibra
6.2 g
Gordura saturada
4.9 g
Hidratos de carbono
65.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sensational Side Dishes
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Vegan Green Pea Fritters
20min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Mushroom Stroganoff
30min
White Bean Soup
2h 45min
Risotto with Spinach and Peas
30min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Sausage and Lentil Stew
1h 15min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Smoky Black Bean Soup
35min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Vegetarian Chili
50min
Curried Lentils
5h 15min