Dispositivos e acessórios
Spicy Beef with Red Capsicums
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
yellow onion cut in halves50 g
-
fresh parsley (leaves and part of the stem)3 - 4 sprigs
-
olive oil30 g
-
red capsicums cut in pieces (approx. 2 cm)300 g
-
canned chopped tomatoes100 g
-
salt1 tsp
-
brown sugar10 g
-
dried chilli flakes2 pinches
-
beef tenderloin500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
27.9 g
Energia
1021.1 kJ /
244.1 kcal
Gordura
10 g
Fibra
2.3 g
Hidratos de carbono
9.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
We can Work Magic out of Simple Things
37 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Creamy spinach salmon with couscous
20min
Udon with chicken and mushrooms
50min
Chicken Jalapeno party poppers
50min
Chicken Tikka Masala Pasta
45min
Curried sausages
40min
Traditional Fried Rice
20min
Beef Stroganoff
1h
Buttermilk Chicken
1h 10min
Beef and feta koftas
1h 30min
Beef and Dumpling Stew
1h 55min
Ayam Balado
45min
Macaroni carbonara
30min