Dispositivos e acessórios
Spicy Beef with Red Capsicums
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
yellow onion cut in halves50 g
-
fresh parsley (leaves and part of the stem)3 - 4 sprigs
-
olive oil30 g
-
red capsicums cut in pieces (approx. 2 cm)300 g
-
canned chopped tomatoes100 g
-
salt1 tsp
-
brown sugar10 g
-
dried chilli flakes2 pinches
-
beef tenderloin500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
27.9 g
Energia
1021.1 kJ /
244.1 kcal
Gordura
10 g
Fibra
2.3 g
Hidratos de carbono
9.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
We can Work Magic out of Simple Things
37 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30min
Easy Chinese beef and tomato
40min
Moroccan lamb with couscous
1h 50min
"Marry me" chicken pasta
35min
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1h 45min
One Pot Chicken Rice
50min
Meatballs with Tomato Sauce
55min
Creamy chicken and broccoli pasta
30min
Macaroni carbonara
30min
Beef and feta koftas
1h 30min
Buttermilk Chicken
1h 10min
Filo chicken pie
45min