Baked Pork Loin with Creamy Mushroom Sauce and Rice

5.0 1 avaliação
Preparação 30min
Total 1h 20min
4 portions

Ingredientes

  • fresh parsley leaves
    20 g
  • onions quartered
    120 g
  • olive oil
    20 g
  • chestnut mushrooms sliced
    400 g
  • water
    750 g
  • sour cream
    200 g
  • double cream
    200 g
  • vegetable stock paste, homemade
    2 heaped tsp
    2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each)
  • lemon juice
    1 tsp
  • fine sea salt plus extra for seasoning
    ½ tsp
  • ground black pepper plus extra for seasoning
    3 pinch
  • olive oil for frying
    2 Tbsp
  • pork tenderloin in one piece
    600 - 800 g
  • white long grain rice
    350 g
  • olive oil
    1 Tbsp

Nutrição por 1 portion

Energia 1016.4 kcal / 4252.6 kJ
Proteína 37 g
Gordura 56.5 g
Hidratos de carbono 90.4 g
Fibra 3.3 g
Gordura saturada 23.4 g
Sódio 1777.1 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...