Dispositivos e acessórios
Adzuki stew with spiced cauliflower rice
Preparação 10min
Total 24h 40min
6 portions
Ingredientes
-
dried adzuki beans200 g
-
water plus extra to soak500 g
-
fresh flat-leaf parsley3 sprigs
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces3
-
sesame seeds½ tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
ground sweet paprika½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
garlic clove1
-
lime peel no white pith1 piece
-
sea salt½ tsp
-
cauliflower cut into florets (approx. 4 cm)800 g
-
fresh ginger3 cm
-
kombu (see Tip)5 cm
-
butternut pumpkin peeled and cut into cubes (3 cm)500 g
-
carrots cut into pieces (2 cm)2
-
fresh sweet corn kernels cut off the cob150 g
-
tamari plus extra to taste1 tbsp
-
lime cut into wedges, to serve1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
396.4 mg
Proteína
13.2 g
Energia
966.2 kJ /
230.9 kcal
Gordura
1.6 g
Fibra
11.6 g
Gordura saturada
0.4 g
Hidratos de carbono
46.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Complete layered meals
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Chicken pizzaiola
50min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1h
Lupin, corn and tomato muffins with basil yoghurt (Diabetes)
45min
Gwinganna mushroom pâté
20min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8h 15min
Silverbeet dahl
8h 40min
Butternut mac and cheese
45min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Tofu scramble
25min
Green goddess pizza
1h 30min
Nut and seed butter
10min