Dispositivos e acessórios
Vegetable Soup
Preparação 15min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
potatoes cut into pieces10 ½ oz
-
tomatoes halved3 ½ oz
-
yellow onions halved3 oz
-
garlic clove1
-
mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, leeks), cut into pieces14 oz
-
fresh parsley2 sprigs
-
salt to taste½ tsp
-
ground pepper to taste¼ - ½ tsp
-
water to taste21 oz
-
½ oz olive oilunsalted butter½ oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
2 g
Energia
367 kJ /
88 kcal
Gordura
2 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Pizza Dough
1h
Creamy Mushroom Soup
25min
Creamy Tomato Soup
30min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Berry Mousse
4h 50min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Mashed Potatoes
50min
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Basic Soup Purée
45min