Dispositivos e acessórios
Mushroom Risotto
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (approx. 1 in.)2 oz
-
dried porcini mushrooms1 oz
-
yellow onions1 oz
-
garlic clove1
-
olive oil1 oz
-
salted butter1 oz
-
Arborio rice12 oz
-
white wine2 oz
-
1 vegetable stock cubevegetable stock paste2 - 3 tsp
-
fresh mushrooms sliced7 oz
-
water37 oz
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
257 mg
Proteína
13 g
Energia
2179.9 kJ /
521 kcal
Gordura
17.1 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
7.1 g
Hidratos de carbono
76.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cookidoo® Served 2022
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Everyday Cookbook
68 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Mashed Potatoes
50min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Purple Cauliflower Soup
25min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40min
Leek Pie
1h 45min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Basil Pesto
10min
Cauliflower Gratin
55min
Cream of Asparagus Soup
15min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30min