
Dispositivos e acessórios
Asparagus Cream Soup
Preparação 10min
Total 25min
6 portions
Ingredientes
-
white asparagus peeled, woody part discarded, cut into pieces (1½ in.)14 oz
-
potatoes cut into pieces3 ½ oz
-
yellow onions halved2 oz
-
garlic clove1
-
water divided20 oz
-
vegetable stock cube1
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
spreadable cheese2 oz
-
sour cream2 - 3 ½ oz
-
fresh parsley leaves only, chopped3 sprigs
Nutrição por 1 portion
Energia
94.2 kcal /
394.2 kJ
Proteína
4.5 g
Gordura
5.9 g
Hidratos de carbono
7.1 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
3.3 g
Sódio
219.4 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

The basic cookbook
177 Receitas
Canadá
Canadá

The Basic Cookbook
176 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos