Dispositivos e acessórios
Minestrone
Preparação 20min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
yellow onions halved3 oz
-
leek cut into pieces4 ½ oz
-
extra virgin olive oil1 ½ oz
-
mixed vegetables (e.g. potatoes, carrots, zucchini, celery, tomatoes, chard, cooked dried beans, butternut squash), cut into pieces as needed22 oz
-
water36 oz
-
2 heaping tsp homemade vegetable stock pastevegetable stock cubes2
-
salt1 tsp
-
pasta, dry, type ditalini or similar short dried pasta4 ½ oz
-
extra virgin olive oil6 tsp
-
fresh basil leaves6
-
Parmesan cheese, grated6 - 18 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
709 mg
Proteína
8.2 g
Energia
1153.4 kJ /
275.7 kcal
Gordura
13.8 g
Fibra
4.5 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
30.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Lentil Moussaka
2h 20min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Asparagus Cream Soup
25min
Leek and Potato Soup
40min
Ratatouille
40min
Vegetable Stock Paste
45min
Vegetable Soup
35min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Purple Cauliflower Soup
25min
Mushroom Risotto
30min
Mushroom Stroganoff
30min