
Dispositivos e acessórios
Minestrone
Preparação 20min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
yellow onions halved3 oz
-
leek cut into pieces4 ½ oz
-
extra virgin olive oil1 ½ oz
-
mixed vegetables (e.g. potatoes, carrots, zucchini, celery, tomatoes, chard, cooked dried beans, butternut squash), cut into pieces as needed22 oz
-
water36 oz
-
vegetable stock cubes2
-
salt1 tsp
-
pasta, dry, type ditalini or similar short dried pasta4 ½ oz
-
extra virgin olive oil6 tsp
-
fresh basil leaves6
-
Parmesan cheese, grated6 - 18 tsp
Nutrição por 1 portion
Energia
275.7 kcal /
1153.4 kJ
Proteína
8.2 g
Gordura
13.8 g
Hidratos de carbono
30.2 g
Fibra
4.5 g
Gordura saturada
3 g
Sódio
709 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

The basic cookbook
177 Receitas
Canadá
Canadá

The Basic Cookbook
176 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos