
Dispositivos e acessórios
Nachos med bønnehummus og cashewcreme
Preparação 30min
Total 50min
4 portioner
Ingredientes
Cashewcreme
-
purløg, frisk3 kviste
-
fed hvidløg1
-
cashewnødder, rå120 g
-
vand150 g
-
havsalt1 tsk
-
løg60 g
-
citronsaft (ca. 1 citron)40 g
Bønnehummus
-
fed hvidløg1
-
sorte bønner, hele, dåse skyllet og drænet (ca. 250 g efter tømning)400 g
-
citronsaft (ca. 2 citroner)60 g
-
tahini (se tips)30 g
-
spidskommen, stødt1 tsk
-
havsalt2 knivspidser
-
cayennepeber, stødt2 knivspidser
-
paprika1 tsk
-
sorte oliven, udstenede40 g
Tomat- og kidneybønnesauce
-
løg (ca. 150 g), delt i to1
-
fed hvidløg2
-
smør30 g
-
chili, tørret i flager¼ - ½ tsk
-
spidskommen, stødt1 tsk
-
koriander, stødt1 tsk
-
paprika2 tsk
-
tomater på dåse400 g
-
tomatpure60 g
-
brun farin1 spsk
-
kidneybønner, dåse skyllet og drænet (ca. 250 g efter tømning)420 g
Nachos
-
olie
-
cheddar skåret i tern (3 cm)180 g
-
parmesanost skåret i stykker (3 cm)20 g
-
Tortilla-chip170 g
-
Tortilla-chips170 g
Nutrição por 1 portion
Energia
1136 kcal /
4771 kJ
Proteína
37 g
Gordura
68 g
Hidratos de carbono
83 g
Fibra
22 g
Gordura saturada
25 g
Sódio
1681 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Vegetarisk køkken
43 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
25h 30min
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação