Dispositivos e acessórios
Shrimp and Green Pea Pasta
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil divided2 oz
-
raw shrimp, peeled and deveined large7 oz
-
salt plus 1-2 pinches to season shrimp1 tsp
-
shallot (approx. 1 oz), halved1
-
fresh green peas (see Tip), plus 2 tbsp extra to garnish9 oz
-
water24 ½ oz
-
ground black pepper2 pinches
-
11 oz dried penne pastadried farfalle pasta11 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
464 mg
Proteína
24 g
Energia
2088 kJ /
499 kcal
Gordura
14 g
Fibra
7.6 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
65 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Facebook Live Favorites
74 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Summer Favorites
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50min
Mushroom Fettuccini
40min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Squid and Shrimp Risotto
1h
Three Egg French Omelet
30min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
2h 45min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Pumpkin Mashed Potatoes
50min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
40min