Dispositivos e acessórios
Hollandaise Sauce
Preparação 15min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
unsalted butter cut into pieces (½ in.)8 oz
-
water3 tbsp
-
lemon juice1 tbsp
-
egg yolks from large eggs4
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
303.9 mg
Proteína
2.7 g
Energia
1886.3 kJ /
450.8 kcal
Gordura
49.6 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
30.4 g
Hidratos de carbono
0.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Fruit Sauce (Coulis)
10min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Béarnaise sauce
15min
Lemon Sorbet
8h 30min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Béchamel Sauce
15min
Whipped Cream
10min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15min
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3h 30min
Homemade Pasta
1h
Garlic Mashed Potatoes
50min