Dispositivos e acessórios
Curry Ketchup
Preparação 15min
Total 30min
4 jars
Ingredientes
-
pickles cut into pieces6 oz
-
yellow onions halved6 oz
-
unsalted butter2 oz
-
sugar1 ½ oz
-
curry powder (1.5 oz) (e.g. Zanzibar, Madras or hot curry powder)4 heaping tbsp
-
crushed tomatoes (approx. 30 oz)1 can
-
tomato ketchup18 oz
-
tomato purée (concentrated)2 ½ oz
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
sambal oelek2 tsp
-
1 beef stock cubebeef stock paste, homemade1 heaping tsp
-
fruit vinegar1 oz
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 jar
Proteína
8 g
Energia
1725 kJ /
411 kcal
Gordura
14 g
Fibra
6 g
Hidratos de carbono
58 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The basic cookbook
177 Receitas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Tomato Ketchup
1h 15min
Frozen Fruit Sorbet
5min
Stuffed Vegetables
1h 20min
Buttercream Frosting
5min
Miniroscón de Reyes (Spanish King’s Cakes)
3h
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
55min
Jambalaya, Spicy Soup and Fruit Crumble
1h 45min
Chocolate Decadence Muffins
1h
Key Lime Pie
4h 40min
Angel Food Cake
1h 10min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Potato Rolls
3h 25min