Dispositivos e acessórios
Salmorejo (Cold Tomato Soup)
Preparação 20min
Total 35min
6 portion
Ingredientes
-
extra virgin olive oil140 g
-
hard-boiled egg4
-
Serrano ham cut into pieces100 g
-
garlic clove1 - 2
-
tomato, ripe cut into pieces995 g
-
salt1 tsp
-
breadcrumbs, dried white (from day old bread)140 g
-
vinegar30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1050 mg
Proteína
12.7 g
Energia
1690.9 kJ /
404.1 kcal
Gordura
28.9 g
Fibra
3.1 g
Gordura saturada
5.2 g
Hidratos de carbono
23.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our kitchens are a window into the world
27 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Banana Bread
1h 50min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
Nenhuma avaliação
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Nenhuma avaliação
Vegan Burgers
Nenhuma avaliação
Steaks with Mushroom Risotto
40min
Seafood Rice
Nenhuma avaliação
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1h 20min
Vegan Eggplant Massaman Curry
Nenhuma avaliação
Creamy pea soup
40min
Butternut Squash Ravioli Soup
35min
Mee Siam Kuah
1h 5min
Lasagna Bolognese
3h