Dispositivos e acessórios
Shredded Chicken Noodle Salad with Green Miso (Diabetes)
Preparação 15min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
Green Miso Dressing
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled, sliced1 inch
-
spring onions trimmed and cut into thirds2
-
fresh baby spinach4 oz
-
fresh cilantro leaves and tender stems2 oz
-
white miso (or shiro miso)2 tbsp
-
sesame oil2 tsp
-
freshly squeezed lemon juice2 oz
Chicken Salad
-
water52 oz
-
chicken breast fillets, boneless, skinless cut into 8 pieces14 oz
-
asparagus trimmed, halved lengthways and cut into halves12 oz
-
snow peas trimmed and julienned9 oz
-
frozen edamame thawed4 oz
-
soba noodles, dried6 oz
-
Lebanese cucumbers trimmed, cut into halves and thinly sliced2
-
spring onion thinly sliced1
-
lemon cut into wedges, to serve1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
862.5 mg
Proteína
38.3 g
Energia
1752.5 kJ /
419 kcal
Gordura
7.8 g
Fibra
11.3 g
Gordura saturada
1.3 g
Hidratos de carbono
43.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Recipes for Diabetics
26 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Mac and Cheese (TM7)
20min
"Marry me" chicken pasta
35min
Vegan Toasts with Roasted Capsicum and Cashew Nut Paste
30min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 45min
Shredded chicken 2-for-1
40min
Beer Pickles
24h 20min
Quick Refried Beans
20min
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30min
Berry Duo
10min
Souvlaki lamb couscous salad
25min