Versões compatíveis
Shredded Chicken Noodle Salad with Green Miso (Diabetes)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Green Miso Dressing
- 2 garlic cloves
- 1 inch fresh ginger, peeled, sliced
- 2 spring onions, trimmed and cut into thirds
- 4 oz fresh baby spinach
- 2 oz fresh cilantro, leaves and tender stems
- 2 tbsp white miso (or shiro miso)
- 2 tsp sesame oil
- 2 oz freshly squeezed lemon juice
Chicken Salad
- 52 oz water
- 14 oz chicken breast fillets, boneless, skinless, cut into 8 pieces
- 12 oz asparagus, trimmed, halved lengthways and cut into halves
- 9 oz snow peas, trimmed and julienned
- 4 oz frozen edamame, thawed
- 6 oz soba noodles, dried
- 2 Lebanese cucumbers, trimmed, cut into halves and thinly sliced
- 1 spring onion, thinly sliced
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1752.5 kJ / 419 kcal
- Proteína
- 38.3 g
- Hidratos de carbono
- 43.3 g
- Gordura
- 7.8 g
- Gordura saturada
- 1.3 g
- Fibra
- 11.3 g
- Sódio
- 862.5 mg
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