Dispositivos e acessórios
Slow Cooked Beef Curry with Cucumber Mint Couscous
Preparação 30min
Total 9h
4 portions
Ingredientes
Curry Paste
-
garlic cloves halved2 - 3
-
extra virgin olive oil1 oz
-
yellow onions cut into wedges7 oz
-
long red chili stem and seeds removed1
-
cumin seeds2 tsp
-
salt2 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
garam masala1 tsp
-
chili powder to taste½ - 1 tsp
-
grated ginger1 tsp
-
cilantro leaves½ oz
-
tomato paste1 ½ oz
-
sliced almonds toasted2 oz
-
boneless beef chuck roast cubed (2 in.)28 oz
-
canned coconut milk14 oz
-
beef stock10 oz
Cucumber Couscous
-
couscous10 oz
-
beef stock11 oz
-
Persian cucumbers diced5 oz
-
sliced almonds toasted2 oz
-
cilantro leaves to garnish½ oz
-
fresh mint leaves only, plus extra chopped, to garnish8 - 10 sprigs
-
olive oil2 ½ oz
-
lemon juice½ oz
-
salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
651.3 mg
Proteína
59.3 g
Energia
5380.3 kJ /
1285.9 kcal
Gordura
71.9 g
Fibra
12.1 g
Gordura saturada
29.6 g
Hidratos de carbono
91.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Low & Slow Blade Cover Slow Cook
8 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
Nenhuma avaliação
Strawberry, burrata and basil pesto salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40min
Creamy chicken curry and rice
45min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5min
Beef Stroganoff
40min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Florentine Meatballs and Linguine
1h 10min
Fragrant Chicken Curry Second Bowl
1h
Creole Style Jambalaya
1h 10min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40min